Dobrodošli na Neomet.info

Preduzeće d.o.o. Neomet iz Prijedora je osnovano 1999.godine

Preduzeće d.o.o. Neomet iz Prijedora je osnovano 1999.godine i osnovna djelatnost preduzeća je montaža tehnološkeopreme i tehnoloških cjevovoda u prehrambenoj industriji, energetskih postrojenja i cjevovoda, te montaža čelične konstrukcije.


Kratko vrijeme našeg postojanja smo iskoristili na sticanju povjerenja Investitora, kako u pogledu kvaliteta izvođenja radovatako i u pogledu rokova i brzine realizacije projekata.

Priznanje za kvalitet i pouzdanost u preduzeću Neomet se lako vidi iz referenc liste.Ponosni smo da nas i izvan granica Republike Srpske i BiH, Investitori i proizvođači tehnoloških oprema tretiraju kao solidnog partnera vrijednog povjerenja.


Preduzeće zapošljava 38 radnika, među kojima posebno izdvajamo visoko kvalitetne zavarivače i cjevare sa kojimanastupamo u realizaciji projekata u prehrambenoj industriji, sa posebnim osvrtom na pripremu i zavarivanje nehrđajućih čelika.


Preduzeće raspolaže sa vrhunsko kvalitetnom opremom naročito za izvođenje zavarivačkih radova, a svi zavarivačiposjeduju uvjerenje o stručnoj osposobljenosti u postupcima zavarivanja izdata od Instituta za ispitivanje materijala RS Banja Luka.


Preduzeće d.o.o. Neomet posjeduje i Rješenje o ispunjenosti uslova za građenje objekata, kao i Licencu za izvođenje radovana montaži mašinskih instalacija za koje odobrenje za građenje izdaje Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologijupo rednim brojem 3290/07.Takođe imamo Rješenja od Ministarstva industrije, energetike i rudarstva za obavljanje:1.Bravarsko-zavarivački radovi pri izradi, montaži, sanaciji i remontu energetskih postrojenja, uređaja i opreme podpritiskom i izrada odgovarajuće tehničke dokumentacije2. Montaža opreme pod pritiskom3. Montaža mašinskih instalacija na energetskim postrojenjima i uređajima4.


Ispitivanje bez razaranja osnovnog materijala i zavarenih spojeva u energetskim postrojenjima, uređaja i opremompod pritiskom, te izrada odgovarajuće dokumentacije,5. Periodični pregledi, ispitivanje i kontrola opreme pod pritiskom6. Montaža gasnih instalacija.


Za sve eventualne nejasnoće i pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Kontakt osobe:

Direktor, Damir Grbić , tel. +387 65 515 042

Tehnički direktor,Vukašin Tankosić, tel. +387 65 641 306  • neomet
  • neomet
  • neomet
  • neomet
  • neomet