O nama

Kratka biografija naše firme

Preduzeće d.o.o. Neomet iz Prijedora je osnovano 1999.godine i osnovna djelatnost preduzeća je montaža tehnološke opreme i tehnoloških cjevovoda u prehrambenoj industriji, energetskih postrojenja i cjevovoda, te montaža čelične konstrukcije.


Kratko vrijeme našeg postojanja smo iskoristili na sticanju povjerenja Investitora, kako u pogledu kvaliteta izvođenja radovatako i u pogledu rokova i brzine realizacije projekata.


Priznanje za kvalitet i pouzdanost u preduzeću Neomet se lako vidi iz referenc liste.Ponosni smo da nas i izvan granica Republike Srpske i BiH, Investitori i proizvođači tehnoloških oprema tretiraju kao najboljeg partnera vrijednog povjerenja.


Preduzeće zapošljava 38 radnika, među kojima posebno izdvajamo visoko kvalitetne zavarivače i cjevare sa kojima nastupamo u realizaciji projekata u prehrambenoj industriji, sa posebnim osvrtom na pripremu i zavarivanje nehrđajućih čelika.


Preduzeće raspolaže sa vrhunsko kvalitetnom opremom naročito za izvođenje zavarivačkih radova, a svi zavarivači posjeduju uvjerenje o stručnoj osposobljenosti u postupcima zavarivanja izdata od Instituta za ispitivanje materijala RS Banja Luka.


Preduzeće d.o.o. Neomet posjeduje i Rješenje o ispunjenosti uslova za građenje objekata, kao i Licencu za izvođenje radova na montaži mašinskih instalacija za koje odobrenje za građenje izdaje Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju po rednim brojem 4696/11. Takođe imamo Rješenja od Ministarstva industrije, energetike i rudarstva za obavljanje:

 

1. Bravarsko - zavarivački radovi pri izradi, montaži, sanaciji i remontu energetskih postrojenja, uređaja i opreme pod pritiskom i izrada odgovarajuće dokumentacije


2. Montaža mašinskih instalacija ne nergetskim postrojenjima i uređajima


3. Montaža opreme pod pritiskom


4. Periodični pregledi, ispitivanje i kontrola opreme pod pritiskom


5. Ispitivanje bez razaranja osnovnog materijala i zavarenih spojeva na energetskim postrojenjima, uređajima i opremom pod pritiskom, te izrada odgovarajuće dokumentacije.

 

Za sve eventualne nejasnoće i pitanja stojimo Vam na raspolaganju.


Kontakt osobe:


Direktor, Damir Grbić , tel. +387 65 515 042

Tehnički direktor,Vukašin Tankosić, tel. +387 65 641 306


  • neomet
  • neomet
  • neomet
  • neomet
  • neomet